13 decembra, 2019

Vabimo vas na zimski ples

Leto 2019 se bo kmalu poslovilo. Še nekaj dni in zakorakali bomo v leto 2020.

Da bo uspešno in veselo vas vabimo, da se nam pridružite na ZIMSKEM plesu, ki bo 03.01.2020, od 20.00 ure do 01.00 ure, v OŠ Franceta Prešerna v Kranju

Vse najlepše v Novem letu 2020 vam želi plesni team PK MiranDance:

 

P.S.
Do OŠ Franceta Prešerna v Kranju pridete tako, da se peljete po gorenjski avto cesti cesti proti proti Kranju in na odcepu Kranj vzhod zapustite avto cesto in se peljete do krožnega križišča in na tretjem izvozu zavijete proti Kranju. Peljete se do naslednjega rondoja mimo Merkatorja in naprej do vodovodnega stolpa. Prečkate največje križišče v Kranju in nasproti porodnišnice (na ovinku prednostne ceste v levo) na desni strani ceste zagledate parkirišče in vhod v šolo.
S seboj imejte primerno lahko obutev (še posebej če bo slabo vreme). Gospe lahko spečejo kakšno malenkost, gospodje pa prispevajo (prostovoljno donacijo!!!) 14 EUR za stroške prireditve (prostor, pijača (brezplačna: sokovi, Coca cola, Radenska...)) in seveda za naše plesalce.
Če poznate kakšnega zdajšnjega ali bivšega člana, ki ni dobil tega sporočila, ga prosim povabite v našem imenu. Prav tako vabilo velja za vaše prijatelje.
Vsem, ki ne boste utegnili priti, želimo srečno NOVO LETO 2020.
PROSIM, DA MI PISNO ALI USTNO POTRDITE SVOJO PRISOTNOST (031 73 25 80)!!!
Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram