18 novembra, 2019

Vabimo vas na novoletno praznovanje 30. 11. 2019

Spoštovani člani in prijatelji PK MiranDance in vsi željni plesa!

Leto 2019 se bo kmalu poslovilo. Spodobi se, da staremu letu rečemo nasvidenje. Najlepše lahko to storimo skupaj v prijetni družbi in ob zvokih plesnih melodij.

Vabimo vas, da se nam pridružite ob novoletnem praznovanju, ki bo v soboto,
30.11.2019!!!!, ob 20.00 uri V PROSTORIH
Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu pri Ljubljani (Štula 23, 1210 Ljubljana)

Vse najlepše v Novem letu 2020 vam želi plesni team PK MiranDance:

P.S.
Do Škofijske gimnazije pridete po avtocesti do Šentvida, glede na to ali prihajate iz gorenjske ali iz primorske se odločite za ustrezni izvoz. Gimnazija stoji zravenn vojašnice v Šentvidu. Parkirišče je urejeno. Vstopite skozi glavni vhod glavne stavbe. mimo vratarja v dvorano, ki je zelo velika s klasičnim parketom in zelo lepa.

Če poznate kakšnega zdajšnjega ali bivšega člana, ki ni dobil tega sporočila, ga prosim povabite v našem imenu. Prav tako vabilo velja za vaše prijatelje.

S seboj imejte primerno lahko obutev (še posebej če bo slabo vreme). Gospe lahko spečejo kakšno malenkost, gospodje pa prispevajo (prostovoljno donacijo!!!) 14 EUR za stroške prireditve (prostor, pijača (brezplačna: sokovi, Coca cola, Radenska...)) in seveda za naše plesalce.

Vsem, ki ne boste utegnili priti, želimo vesele BOŽIČNE praznike in srečno NOVO LETO 2020.

PROSIM, DA MI PISNO ALI USTNO POTRDITE SVOJO PRISOTNOST (031 73 25 80)!!!

 

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram