15 februarja, 2016

Vabilo na tradicionalni spomladanski plesni vikend v Moščeniški Dragi (1.–3. 4. 2016)

Z vodstvom hotela Marina v Moščeniški Dragi smo se dogovorili za plesni vikend od 1.–3. 4. 2016. Moščeniška Draga se nahaja približno 135 km iz Ljubljane, v smeri Lj-Postojna-Ilirska Bistrica-Opatija-Lovran-Medveja-Moščeniška Draga.

Cena celotnega bivanja in plesnih delavnic je 140 EUR/osebo. V ceno je všteto bivanje v hotelu Marina**** od petka 1. 4. do nedelje 3. 4. 2016, pet plesnih delavnic po ustaljenem urniku, dvakrat samopostrežni zajtrk in dvakrat samopostrežna večerja, kopanje v bazenih, uporaba fitnesa in turistična taksa. Za otroke so veliki popusti (pokličite me osebno).

Vsi, ki ste že bili v hotelu Marina v Moščeniški Dragi veste, da je ponudba hrane izvrstna, prav tako tudi obnovljen bazen z morsko vodo in savne. Osebje je zelo prijazno in ustrežljivo. Na voljo imamo izjemno lepo dvorano s parketom. V Moščeniški Dragi je mogoče preživeti čudovite trenutke v neokrnjeni naravi (sprehodi), ali na kolesarskih izletih. V okolici je nekaj biserov hrvaške kulinarike (restavracija Johnson).

PRIJAVITE SEPrijavite se na plesni vikend

Plesni program bomo prilagodili znanju in sposobnostim prijavljenih. Prisotni bomo vsaj trije vrhunski plesni strokovnjaki.

Program plesnih delavnic bo potekal po ustaljenem urniku in bo prilagojen znanju in izkušnjam prisotnih.

  • Petek zvečer ob 20.30
  • Sobota zjutraj ob 9.30.
  • Sobota zvečer ob 20.30
  • Nedelja zjutraj ob 9.30.

Za plačilo me prosim pokličite na telefon 031 73 25 80 ali po emailu.

Miran Pritekelj in
Plesni team PK Mirandance

P.S.: Prosim vas, da mi do 1. 3. 2016, posredujete "neobvezne" prijave za omenjeni plesni vikend in do 18. 3. 2016, potrdite prijavo s plačilom kupnine meni osebno ali po dogovoru.


Prijavite se

[contact-form-7 id="5" title="Prijavite se"]

Miran Pritekelj in
Plesni team PK Mirandance

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram