29 novembra, 2015

Vabimo vas na novoletno praznovanje 5. 12. 2015

Leto 2015 se bo kmalu poslovilo. Spodobi se, da staremu letu rečemo nasvidenje. Najlepše lahko to storimo skupaj v prijetni družbi in ob zvokih plesnih melodij. Vabimo vas, da se nam pridružite ob novoletnem praznovanju, ki bo

v soboto, 05.12.2015, ob 20.00 uri v prostorih Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu pri Ljubljani (Štula 23, 1210 Ljubljana)

Vse najlepše v Novem letu 2016 vam želi plesni team PK MiranDance:

PROSIM, DA MI PISNO ALI USTNO POTRDITE SVOJO PRISOTNOST (031 73 25 80).


Do Škofijske gimnazije pridete po avtocesti do Šentvida, glede na to ali prihajate iz gorenjske ali iz primorske se odločite za ustrezni izvoz. Gimnazija stoji zravenn vojašnice v Šentvidu. Parkirišče je urejeno. Vstopite skozi glavni vhod glavne stavbe. mimo vratarja v dvorano, ki je zelo velika s klasičnim parketom in zelo lepa.

S seboj imejte primerno lahko obutev (še posebej če bo slabo vreme). Gospe lahko spečejo kakšno malenkost, gospodje pa prispevajo (prostovoljno donacijo!!!) 10 EUR za stroške prireditve (prostor, pijača (brezplačna: vino, sokovi, Coca cola, Radenska...)) in seveda za naše plesalce.

Če poznate kakšnega zdajšnjega ali bivšega člana, ki ni dobil tega sporočila, ga prosim povabite v našem imenu. Prav tako vabilo velja za vaše prijatelje.

Vsem, ki ne boste utegnili priti, želimo vesele BOŽIČNE praznike in srečno NOVO LETO 2016.

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram