6 oktobra, 2015

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi

Med drugim in četrtim oktobrom se je v Moščeniški Dragi plesalo. Približno 38 udeležencev je prišlo izpolnit svoje plesno znanje, izpilit korake in predvsem uživat v drsenju po parketu čudovite plesne dvorane hotela Marina.

Plesno znanje so nam v kar petih plesnih delavnicah predajali: plesni trener in učitelj Miran Pritekelj, plesna vaditeljica Tanja Dukić, državna prvaka Anja in Matej Pritekelj ter odličen plesalec salse Jean Pierre Dib. Za nas so sestavili nove plesne koreografije salse, tanga, angleškega valčka in cha cha cha-ja. Ja, res nam ni bilo dolgčas. Pod njihovim budnim očesom je lahko čisto vsak udeleženec, ne glede na predhodno plesno znanje, napredoval. Sproščeno plesno vzdušje se je vsak večer iz plesne dvorane preselilo v hotel, kjer se je plesalo, v petek celo ob živi glasbi, še dolgo v noč.

V času, ko se ni plesalo, so nas v hotelu Marina razvajali z izvrstno hrano in njihovo welness spa ponudbo. Tako smo po zaključku plesnega vikenda odšli domov polni energije in novega plesnega znanja.

So vas že zasrbele pete? Če so vas, vas vabimo na naš naslednji plesni vikend, ki bo v mesecu novembru v termah Olimija v Podčetrtku. Do našega naslednjega snidenja pa vam želimo, da vaš jesenski plesni korak udarja ritem mehak, barva liste bežne in ovija melodije nežne.

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi (1)

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi (2)

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi (3)

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi (4)

Vtisi s plesnega vikenda v Moščeniški Dragi (5)

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram