23 junija, 2015

Vabilo na plesni vikend v moščeniski dragi (2.–4. 10. 2015)

Z vodstvom hotela Marina v Moščeniški Dragi smo se dogovorili za plesni vikend od 2.–4. 10. 2015. Moščeniška Draga se nahaja približno 135 km iz Ljubljane, v smeri Lj-Postojna-Ilirska Bistrica-Opatija-Lovran-Medveja-Moščeniška Draga.

MoscenickaDraga-Mirandance 2-4.10.2015Cena celotnega bivanja in plesnih delavnic je 140 EUR/osebo. V ceno je všteto bivanje v hotelu Marina**** od petka 2. 10. do nedelje 4. 10. 2015, pet plesnih delavnic po ustaljenem urniku, dvakrat samopostrežni zajtrk in dvakrat samopostrežna večerja, kopanje v bazenih, uporaba fitnesa in  turistična taksa. Za otroke so velikii popusti (pokličite me osebno).

Vsi, ki ste že bili v hotelu Marina v Moščeniški Dragi veste, da je ponudba hrane izvrstna, prav tako tudi obnovljen bazen z morsko vodo in savne. Osebje je zelo prijazno in ustrežljivo. Na voljo imamo izjemno lepo dvorano s parketom. V Moščeniški Dragi je mogoče preživeti čudovite trenutke v neokrnjeni naravi (sprehodi), ali na kolesarskih izletih. V tem času se bo seveda mogoče tudi kopat v morju. V okolici je nekaj biserov hrvaške kulinarike (restavracija Johnson).

Plesni program bomo prilagodili znanju in sposobnostim prijavljenih. Prisotni bomo vsaj trije plesni vaditelji (Miran, Anja, Matej ...).

Program plesnih delavnic bo potekal po ustaljenem urniku (priponka) in bo prilagojen znanju  in izkušnjam prisotnih. Lahko mi tudi posredujete vaše želje na telefon 031 73 25 80 ali po emailu.

Miran Pritekelj in
Plesni team PK Mirandance

P.S.: Prosim vas, da mi do 1. 8. 2015, posredujete "neobvezne" prijave za omenjeni plesni vikend in do 1. 9. 2015, potrdite prijavo s plačilom kupnine meni osebno ali po dogovoru.

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram