5 junija, 2015

Zaključni piknik s kanuji po reki Krki 2015

Kot vsako leto vas tudi letos vabimo, da se nam pridružite na zaključnem pikniku s kanuji po reki Krki 2015.

V nedeljo, 14. 6. 2015 bo naslednji program:

Ob 09.00 se dobimo pri gostilni Budič (zemljevid), ki se nahaja na desni strani križišča (smer Kostanjevica na Krki), predno greste preko mosta v Brežice (na avtocesti greste izvoz Terme Čatež).

Po pobranem prispevku 15 EU po osebi (otroci do 10 let 10 EU), se bomo z avtomobili popeljali na končno točko našega izleta, kjer bomo pustili avtomobile in se s kombiji odpeljali proti Kostanjevici, kjer se bomo porazdelili po čolnih (kanuji). Veslali bomo 2 uri. Na cilju bomo takoj dobili "BOGRAČ". Nato bodo sledile družabne igre (nogomet, odbojka na travi...) in kopanje v reki.  Odhod domov je po želji. Kdor želi lahko tudi prespi v šotoru (prinesi s seboj), avtodomu ali pa na skednu.

Hrana in vožnja s kanuji je vračunano v ceno. S seboj si prinesite  *pijačo* po želji. Če katera gospodinja želi lahko speče kakšno sladko malenkost.

Spust po reki Krki ni nevaren. Kljub temu imejte s seboj primerno obleko (kratke hlače, majico in *obvezno kremo za sončenje, kapico in sončna očala*).

Število udeležencev je omejeno na 60 oseb zato vas prosim, da se čim prej prijavite. Prosim vas, da mi sporočite tudi, če boste prišli na srečanje a ne želite v čoln.

ROK PRIJAV JE 8. 6. 2015.

Copyright © 2024 MiranDance
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram